Bine ati venit pe site-ul Di & Si Panif
Despre noi
Societatea comerciala DI&SI PANIF SRL cu sediul in com. Periam str. Artarului nr. 43 a fost infiintata la data 01.06.1998. La inceput a functionat un cuptor pe vatra deservit de 6 brutari care faceau cateva sortimente de paine. Abonatii care beneficeau de paine erau in numar de aproximativ 600. Urmandu-si indeaproape politica inteligenta de investitii si dezvoltare, in cei 15 ani de activitate SC DI&SI PANIF SRL a reusit sa-si largeasca gama de produse. In prezent societatea fabrica 14 sortimente de panificatie si 32 sortimente de patiserie. SC DI&SI PANIF SRL functioneaza in momentul de fata cu 5 cuptoare Matador, 2 dospitoare, 5 malaxoare, 2 divizoare. Numarul total de persoane angajate este de 68. Deocamdata societatea detine 3 puncte proprii de livrare. In rest produsele noastre sunt distribuite cu ajutorul a 14 autoutilitare pe piata nationala. Numarul magazinelor la care se distribuie este de aproximativ 200. Garantam consumatorilor nostri, ca produsele noastre sunt sigure, iar preocuparea noastra prioritara este imbunatatirea continua a calitatii acestora. Folosind materii prime de cea mai buna calitate suntem preocupati din ce in ce mai mult de asigurarea unei alimentatii sanatoase.Suntem receptivi in orice moment in a prelua sugestiile dumneavoastra in scopul imbunatatirii continue a produselor noastre.
 
 
Toate produsele se comercializeaza în România în conformitate cu prevederile legale privind siguranta alimetara. Principala preocupare a firmei Di & Si PANIF este de a face cât mai cunoscute produsele sale si de a câstiga o cota de piata semnificativa.

Pentru aceasta facem cunoscuta intentia noastra de a continua colaborarea cu clientii actuali si potentiali, sporind astfel numarul lor si calitatea serviciilor prestate catre consumatori.
 
 
Cladita pe experienta in arta patiseriei si a brutariei, compania Di & Si PANIF se mandreste astazi cu angajati de elita pregatiti la nivel european si cu sisteme eficiente si profesionale de productie si distributie, avand ca misiune satisfacerea celor mai exigente gusturi, oferind clientilor sai din toata tara produse de patiserie si panificatie de calitate superioara.

Daca nu ati consumat inca produsele noastre vi le recomandam cu cea mai mare placere.